LINKS

   
Ga naar de website van Dieren Asiel Crailo Dierenasiel Crailo
Voor asiel- honden, -katten en -knaagdieren kunt u het asiel natuurlijk altijd even bellen. Ook voor vragen over uw eigen huisdier of honden-gedragscursussen kunt u terecht bij ons. Dierenasiel Crailo heeft tevens pension voorzieningen voor honden, knaagdieren en vogels.

Ga naar de website van Dieren Asiel Crailo

 
     
Ga naar de website van Federatie Paardrijden Gehandicapten Federatie Paardrijden Gehandicapten
De Federatie Paardrijden Gehandicapten, FPG, is de Nederlandse vereniging voor paardrijden door mensen met een beperking. De FPG heeft in heel Nederland ruim 70 lidstichtingen en -verenigingen. De lidorganisaties voldoen aan omschreven kwaliteits- en veiligheidseisen. Allerlei vormen van sport, recreatie of therapie op het paard of met het paard zijn mogelijk bij onze maneges.

Ga naar de website van Federatie Paardrijden Gehandicapten
 
     
Ga naar de website van Kinderboederij de Stek

Kinderboerderij de Stek
Kinderboerderij en Manege de Stek zijn een onderdeel van stichting Triade die woongelegenheid en dagbesteding biedt aan mensen met een beperking in de breedste zin van het woord.

Ga naar de website van Kinderboederij de Stek

 
     
Ga naar de website van Sportclub Gooi en Eemland Sportclub Gooi en Eemland
Wij maken het mogelijk voor 240 minder valide sporters om te zwemmen of paard te rijden. Tevens volgen ongeveer 90 valide ruiters wekelijks lessen bij onze manege.

Ga naar de website van Sportclub Gooi en Eemland
 
     
Ga naar de website van Brooke Hospital Brooke Hospital
Brooke helpt werkpaarden en ezels van straatarme mensen in ontwikkelingslanden. Onze toegewijde lokale dierenartsen en hun teams geven gratis diergeneeskundige hulp, voorlichting en cursussen in gemeenschappen in Egypte, India, Jordanië en Pakistan.

Ga naar de website van Brooke Hospital
 
     
Ga naar de website van Boekhandel Los Boekhandel Los
U vindt Boekhandel Los op de hoek van de Nassaulaan (nummer 33) en de Veldweg in Bussum. Achter de winkel is voldoende parkeergelegenheid.


Ga naar de website van Boekhandel Los
 
     
Ga naar de website van Stichting de Opkikker Stichting de Opkikker
Afgelopen maanden is Dewi Lubbes druk in de weer geweest met een grote inzamelingsactie van mobiele telefoons. Uiteindelijk heeft zij 1670 mobiele telefoons ter waarde van € 3,50 per stuk opgehaald!

Denk jij Dewi te kunnen overtreffen? Klik dan hier om te kijken hoe je dat kunt doen!

Ga naar de website van Stichting de Opkikker

 
     
Ga naar de website van Wakker Dier

Wakker Dier (Proefdier vrij)
Wakker Dier is de grootste dierenbeschermingsor-
ganisatie die zich exclusief richt op het afschaffen van de bio-industrie. Ze wil mensen wakker maken. Laten zien dat er veel mis is in de bio-industrie. En ook laten zien dat het anders kan.

Ga naar de website van Wakker Dier

 
     
Ga naar de website van Jan Calis - Zenith Arabians Jan Calis - Zenith Arabians
Jan Calis werd geboren op 16 juni 1948 te Blaricum als 1e zoon van Klaas en Mieke Calis. Zij runde een boeren bedrijf met koeien en paarden. Het eerste paard van het bedrijf, Jopie een Gelders type, kwam uit de stal van de opa en oma van Jan en was de bruidschat meegegeven aan de moeder van Jan bij haar huwelijk met Klaas.

Ga naar de website van Jan Calis - Zenith Arabians
 
     
Ga naar de website van Zorba de Griek

Zorba de Griek - Bussum
Al bijna 25 jaar gloeit er een zonnig stukje Griekenland in het hart van Bussum: het Griekse specialiteitenrestaurant "Zorba de Griek". In de sfeervolle eetzaal en op de intieme terrassen aan 3 zijden, zorgen gastheer Thanasis Manolas en zijn vrouw Yvonne dat het je aan niets ontbreekt.

Ga naar de website van Zorba de Griek

 
     
Ga naar de website van Hoofcare Hoofcare
Paarden zijn door de eeuwen heen beslagen om de voeten te beschermen tegen overmatige afslijting. Het beslag moet dan zo zijn aangelegd dat dit functioneel moet zijn en de gangen moet waarborgen.

Ga naar de website van Hoofcare
 
     
Ga naar de website van Verwoerd Watersport Verwoerd Watersport
Onze gezellige winkel biedt een zeer breed assortiment voor zowel de actieve wedstrijdzeiler, als wel voor de recreatiezeiler. Naast de watersport hebben wij ook een aparte Outdoor afdeling. Hier vindt u alles voor iedereen die van buiten spelen houdt! Of het nou gaat om Dubarry- of Aigle laarzen, goede waterdichte jacks of leuke cadeau-artikelen: wij hebben het!

Ga naar de website van Verwoerd Watersport
 
     
Ga naar de website van Stichting de Paardenkamp Stichting de Paardenkamp - Soest
Al ruim 45 jaar bestaat De Paardenkamp. In 1962 opgericht door de heer C.J. 't Hart, destijds secretaris van de Dierenbescherming afd. Soest. Hij was een dierenbeschermer in hart en nieren en haalde overal en nergens oude dekens, voederbakken en vooral voer vandaan voor de honden en katten in het asiel.

Ga naar de website van Stichting de Paardenkamp
 
     
Ga naar de website van K.N.H.S. K.N.H.S.
De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is met ruim 195.000 leden één van de grootste sportbonden van Nederland. De KNHS behartigt de belangen van de aangesloten verenigingen en haar paardensporters, zodat zij de paardensport zo goed mogelijk kunnen beoefenen. Bij de KNHS zijn acht paardensportdisciplines aangesloten: dressuur, springen, eventing, endurance, mennen, aangespannen sport, voltige en reining.

Ga naar de website van K.N.H.S.